De grootste dag van uw leven

Superfuif Music & Entertainment verzorgt de beste muziek en entertainment voor elk huwelijksfeest! Helemaal in de sfeer en muziekstijl die u voor ogen heeft, gaat Superfuif ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag beleeft waar jaren later nog over gesproken zal worden!

De dag wordt speciaal gepland en samengesteld volgens uw wensen; of u een openingsdans wilt, een eigen playlist met verzoeknummers wilt samenstellen of de dj zijn gang wilt laten gaan, alles is mogelijk! Superfuif beschikt over verschillende allround bruiloft dj's met jarenlange ervaring. Aan de hand van uw wensen en vereisten, zullen we in overleg bepalen welke dj het beste bij uw feest past. Wij gaan u volledig ontzorgen van het belangrijkste component voor een geslaagde trouwdag!

Wij gaan jullie volledig ontzorgen van het belangrijkste component voor een geslaagde trouwdag!

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

U kunt bij ons het volgende verwachten:

  • Volledige ontzorging van muziek & entertainment
  • Expertise binnen de entertainmentbranche
  • Flexibiliteit naar de wensen van u als klant
  • Professionele licht- en geluidsinstallatie
  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is mogelijk
  • Gemiddeld 9,7 bij ThePerfectWedding.nl

Het totaal concept

Het totaalconcept Uw trouwfeest wordt van A tot Z verzorgd met het totaalconcept van Superfuif Music & Entertainment. Van het verhuur van de licht- en geluidsinstallatie, tot het volledig managen van de installatie, muziek en dj.

Met de unieke tool op onze website, kunt u uw feest al grotendeels samenstellen en met ons delen. Vanuit hier kunnen we een plan maken, die we vervolgens met u bespreken. Wanneer de details besproken en afgehandeld zijn, hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken. Wij verzorgen uw trouwfeest precies zoals u dat voor ogen heeft!

Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek altijd mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Saxofonist

Wij staan in contact met een aantal zeer getalenteerde saxofonisten, die elk een eigen specialiteit hebben. Wenst u liever een sfeervolle achtergrondmuziek of heeft u liever een saxofonist die er een echte show van maakt? Alle opties zijn bespreekbaar!

Sfeerverlichting locatie

Superfuif biedt verschillende mogelijkheden voor het voorzien van sfeervolle verlichting op locatie. Denk hierbij aan het verlichten van de entree, verlichting aan de binnenkant en verlichting aan de buitenkant.

Huwelijksbegleiding

Met de huwelijksbegeleiding van Superfuif Music & Entertainment kijken we mee naar de locatie van uw trouwfeest en lopen we samen de mogelijkheden door zodat uw trouwfeest volledig naar wens is.

Openingsdans mix

De mogelijkheid is er om het trouwfeest af te trappen met een spetterende ingestudeerde openingsdans mix. Hiervoor stellen wij een mix van verschillende passende nummers samen, wat voor een uniek openingsact zorgt voor uw feest!

Kijk voor alle mogelijkheden bij de extra opties en neem contact op voor meer informatie!

Hoe ziet uw perfecte huwelijksfeest eruit?

Wij proberen onze klanten altijd een onvergetelijke ervaring mee te geven voor het belangrijkste feest van hun leven. Na de grote dag sturen we onze klanten altijd een korte vragenlijst door, waarin ze eventuele plus- en minpunten kunnen aangeven. Met deze informatie kunnen wij vervolgens de klantervaring en service van onze diensten verbeteren.

Bent u benieuwd wat eerdere klanten van ons vinden? Bekijk dan onze recensies op ThePerfectWedding.nl.

Dit zeggen mensen over ons

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trouwfeest?

Dan kun je vrijblijvend contact opnemen, waarna we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.